11
jan

Bus stopt eindelijk aan ziekenhuis

 

Bussen van De Lijn rijden sinds deze week tot aan de ingang van het Sint-Mariaziekenhuis. En dat heeft de Gooikse seniorenraad, die al langer vragende partij was, gevierd met... een ritje.

De seniorenraad van Gooik ijverde al enkele jaren voor een betere busverbinding naar het ziekenhuis van Halle. De lijnbussen reden immers niet verder dan de steenweg, waardoor je nog enkele honderden meters te voet mocht gaan om het ziekenhuis te bereiken. Geen evidentie voor wie niet goed te been is. “Maar dat is nu verleden tijd”, zegt Maurice Sirjacobs, voorzitter van de seniorenraad. “We bleven aandringen op een betere dienstverlening. En nu die er eindelijk is, moest dat natuurlijk gevierd worden.”

Michel Doomst, burgemeester van Gooik, vergezelde de senioren graag tijdens hun feestrit. En omdat het geen feestrit zou zijn zonder wat sfeer, haalde Doomst onderweg zijn accordeon boven. Na de busrit was er nog een receptie, waar ook enkele directieleden van het ziekenhuis hun opwachting maakten. (MEN) Het Laatste Nieuws

Categorie: 
Tags: 

Volg mij ook via

Tweets van Michel

event in de kijker

Lente eetfestijn

10 - 11 - 12 -13 mei

 

zaal Edele Brabant

Agenda

zaterdag, 23 februari 2019
zondag, 12 mei 2019
zondag, 26 mei 2019